Kanske är det så att vi copywriters ser världen genom ett annorlunda filter. Vi letar efter berättelser där andra ser en bil, ett vindkraftverk eller en bank. Vi kisar oss genom livet i jakt på den röda tråden, sambanden, mönstren i bruset. Stunderna av klarhet där de enklaste av meningar blir det smartaste, roligaste, mest gripande som någonsin sagts. Typ.

För dom finns där ute. Argumenten som får andra människor att förstå och vilja förändra. Raderna som fångar känslan och som får oss att garva, gråta och gilla. Orden som bryter igenom och ruskar om. Det handlar bara om att fånga dom och få ner dom. I rätt ordning. Så enkelt och så svårt är det.

Byn växer och söker nu dig som precis som vi är övertygade om ordets makt. Som tror på kraften i bra idéer. Du är dessutom en trevlig människa och gillar jobbets alla uttryckssätt; film, content, annonsering och vad det nu kan vara.
Vi börjar med en projektanställning eller frilansande (beroende på din egen situation), som antagligen går över i ett längre vikariat, som i sin tur kan komma att förlängas i framtiden.
Hur som helst. Någon gång i början av nästa år vill vi gärna ha dig hos oss.

Så. Nu tycker vi att du ganska omgående ska skicka ett mail till anders.hofvergard@bynkommunikation.se Skriv några rader om dig själv och vad du vill med livet. Bifoga gärna jobb som du är stolt över. Då får vi snabbare en bild av vem du är.

Vill du prata når du Anders allt som oftast på 070-280 07 53.
Hör av dig. Det ska bli kul att lära känna dig.