Byn söker AD

20 december, 2019

Är du en lika kreativ och trevlig som multikompetent Art Director? Som gärna utvecklar idéer, koncept och varumärken för uttag i alla tänkbara utföranden: rörligt, digitalt, print, event eller något helt annat? Du kanske är nyfiken på hur en framtid på en precis lagom stor byrå (vi är 17) med jordnära attityd och skyhöga ambitioner skulle te sig?

Bra. Då vill vi gärna att du hör av dig.

Vi söker dig som har jobbat några år, som vet att du är bra och är redo att ta nästa steg tillsammans med oss.

Byn Kommunikationsbyrå ligger i Norrköping. Våra kunder finns över hela Norden. I alla branscher: privat och offentligt, stort och litet. Vi jobbar med allt från bostäder, energi, bank, försäkring, maskiner för byggindustri och IT-tjänster – till drycker, städprodukter, tandvård, besöksmål, kultur och upplevelser. Det vi gör kommer ut regionalt, nationellt och globalt. Vi söker helt enkelt dig som både fokuserar på detaljer, tänker brett och gillar omväxling.

Även om våra kunder kanske inte har jättemycket gemensamt vid första ögonkastet, finns det något som förenar dem. De gillar att jobba med oss. Och de gillar oss så mycket att vi 2019 utsågs till Årets Byrå i vår storlekskategori. Smickrande! Själva ser vi just den utmärkelsen som ett tecken på att vi tänker rätt när vi sätter våra medarbetare, vår arbetsmiljö och företagskultur först. Vi tror helt enkelt att glada, trygga människor som gillar att jobba tillsammans också gör ett bra jobb.

Du börjar ditt nya jobb på Byn någon gång efter sommaren 2020. Exakt datum kan vi diskutera, men vi vill gärna att du hör av dig direkt.

Maila ditt brev, ditt CV och gärna arbetsprover till vår VD Maria Kufver, maria@bynkommunikation.se. Vi ser fram emot att få veta mer om dig.