Nu söker vi tre nya medarbetare som är redo att ta nästa steg i sin utveckling; en strategisk projektledare, en produktionsledare och en copywriter.

Vi har som mål att vara förstahandsvalet för de kunder som precis som vi tror att riktigt bra kommunikation kan göra hela skillnaden. Därför är det viktigt att du delar våra höga ambitioner, men också att du har en jordnära attityd och är en allmänt schysst person. Här jobbar vi nära. Nära varandra, nära kunderna och nära våra samarbetspartners. Grannarna brukar påpeka att vi skrattar ovanligt mycket på jobbet. De har nog rätt.

Är du intresserad, så kontakta oss direkt. Urval för intervjuer kommer ske löpande.

 

Strategisk projektledare

Du är en initiativrik person som får saker att hända, metodiskt och med stor talang för coachande ledarskap. Du älskar att vara en del av ett kreativt team och brinner för kommunikation i alla former.

Du kommer kastas rakt in i flera kvalificerade, spännande uppdrag. Därför tror vi att du har flera års erfarenhet av rollen.

På Byn kommer du att få arbeta med rådgivning och projektledning för några av regionens mest tongivande uppdragsgivare. Du leder och stöttar kunden genom hela processen från strategiska vägval till leverans och uppföljning. Till din hjälp har du den samlade styrkan på Byn och ett väl upparbetat nätverk av samarbetspartners.

Många av våra kunder har ett stort samhällsengagemang, där attityder och värderingar är minst lika viktiga som eventuella försäljningsmål. Därför tror vi att du är mycket intresserad av frågor som rör stads- och samhällsutveckling och hållbarhet i alla aspekter.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till maria.kufver@bynkommunikation.se.

 

Produktionsledare

En av våra produktionsledare njuter av att planera sin semester i ett kalkylark. En annan har en anteckningsbok fylld med dagliga to-do-listor som checkas av prydligt varje eftermiddag. Vi älskar dem. Kunderna också.

Som produktionsledare på Byn arbetar du både med de långsiktiga produktionsplanerna för de riktigt stora projekten, men också de snabba utryckningarna. Du går igång på att lösa utmaningar och ha ordning på alla steg i produktionen. En stor fördel är om du har erfarenhet från produktionsledning/koordinering av marknadsföring och kommunikation i flera kanaler, inte minst film och digitalt men också tryck, mässor, event och annat skoj. Du blir spindeln i nätet och kommer ha en hel del kontakt med både kunder och samarbetspartners.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till maria.kufver@bynkommunikation.se.

 

Copywriter

Du hade antagligen skrivit den här texten helt annorlunda. Smartare. Roligare. Klokare. Kortare och mer koncist. Men du får försöka härda ut.

Vi söker en copywriter som brinner för alla delar i yrket: allt från att hjälpa kunden att hitta rätt grundbudskap och förpacka det i starka koncept till att skriva för tryck, film och webb. Du har jobbat några år på byrå, men är sugen på att ta nästa steg i din utveckling. Här på Byn får du jobba med supertrevliga arbetskamrater och riktigt inspirerande uppdrag.

Eftersom du är en nyfiken typ tycker du att det är kul med variation. Ena dagen skriver du om samhällsengagemang och social hållbarhet. Nästa dyker du ner i teknik, produktfördelar och allsköns nitty-gritty. Du gillar att vaska fram kärnberättelsen i varumärken och vet hur du får den att betyda något för andra.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till anders.hofvergard@bynkommunikation.se.