Ny bybo sökes

11 februari, 2019

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg och växa tillsammans med oss på Byn.
Här får du arbeta med produktionsledning och koordinering av roliga projekt i alla kanaler – allt från enstaka enheter till stora kampanjer. Vi jobbar med rörligt, webb, sociala media, print, trycksaker, event – allt. Så det område som du inte fördjupat dig i tidigare vill du därför gärna lära dig. Det är ett extra plus om du har intresse för digital produktion, rörlig bild och/eller kampanjhantering i digitala media.

Hos oss blir du en huvudperson i samspelet mellan kunder, projektledare, kreatörer och samarbetspartners. Du kommer jobba med allt från kostnadsberäkningar, produktionsplanering och koordinering – men du kommer också få utrymme för idéarbete och kreativitet, precis som alla här på Byn.

Allra viktigast för oss är du som person. Eftersom du är så smidig, positiv, noggrann och drivande får du saker att hända. För att du gillar att jobba, men också för att folk gillar dig!

Byn är en arbetsplats med högt i tak, där vi alla bidrar till både resultat och arbetsklimat varje dag, oavsett roll. Vi brukar upprepa vårt mantra för alla vi möter: ”Skyhöga ambitioner, men en jordnära attityd”. Kanske verkar vi tjatiga, men vi har ännu inte hittat en bättre beskrivning av hur vi vill att Byn ska kännas och vara.

Du har några års yrkeserfarenhet och/eller relevant utbildning från exempelvis KSM. Byn har funnits sedan 2012 och sitter i supermysiga lokaler i kvarteret Knäppingsborg i centrala Norrköping.

Du börjar ditt nya jobb i augusti 2019. Eller hur?!

Skicka din ansökan och ditt CV till vår VD Maria Kufver maria.kufver@bynkommunikation.se.  Det ska bli kul att höra från dig!