Knäppingsborg

Sedan Byn startade 2012 har vi hållit till i Knäppingsborg, Norrköpings mysigaste kvarter, fullt med unika butiker och restauranger. Sedan i höstas har vi också jobbat med marknadsföringen av detta fantastiska område, på beställning av fastighetsförvaltaren Castellum.

Och det har varit full fart från början. Vi har försökt fånga Knäppingsborgs unika blandning av historia, kunskap, kvalitet, äkthet och hållbarhetstänk i en grafisk profil och en budskapsplattform. Med dessa som grund har vi byggt upp ett nytt sätt att berätta om allt som händer i kvarteret, via content marketing i sociala medier, i affischering och annonsering, och inte minst i hur området jobbar med event. Vårt första stora arrangemang, som vi gjorde tillsammans Nordic Exhibitions, blev höstmarknaden i oktober där vi fyllde kvarteren med knallar, historiska vandringar, musik och spännande scengäster. Och med besökare! Detta följde vi upp med julmarknaden i december, som lockade tusentals besökare, precis som den stora Vårfesten i maj.

Och så har vi tagit fram en ny hemsida för Knäppingsborg, i samarbete med Hamrén webbyrå. Den blev både fin och matig, tycker vi.

Målet är att få Norrköpingsborna att förstå vilken unik pärla som ligger här mellan Industrilandskapet och city. Så att fler får ta med sig känslan hem.