Länsförsäkringar Bergslagen 170 år
 

Länsförsäkringar Bergslagen 170 år

Länsförsäkringar Bergslagen är ny kund hos Byn. Inför bolagets 170-årsjubileum fick vi i uppdrag att arbeta fram en kommunikationsplattform med övergripande budskap, visuell gestaltning och en aktiverande kampanj. Resultatet blev det framtidsfokuserade jubileumskonceptet  ”Framåt tillsammans sedan 1848” och kampanjen Pedalkraft 2018.

 

Pedalkraft 2018

För att skapa engagemang och aktivitet kring jubileumsåret tog Byn fram kampanjen Pedalkraft – en nästan årslång cykeltur och utmaning – för alla som vill trampa för ett gott ändamål.

Tillsammans med alla Bergslagsbor siktar Länsförsäkringar Bergslagen på att cykla ihop en miljon kilometer innan november 2018 är slut. Kilometrar som gör underverk för den egna hälsan, bidrar till renare luft och minskar klimatpåverkan. Om målet nås kommer Länsförsäkringar dessutom fördubbla sin sponsring till föreningslivet i Bergslagen.

Byn har jobbat med allt från koncept, strategi och övergripande kommunikationsplan till kampanjwebb, tävlingar och content till sociala medier.

Kika gärna in på pedalkraft2018.se