Magasinet Östgötarna #3 – Länsförsäkringar Östgöta

Tillsammans med Länsförsäkringar Östgöta har Byn tagit fram det tredje numret av ”Magasinet Östgötarna – En tidning som handlar om dig, om oss och det vi har gemensamt.”

I det här fullmatade numret möter vi fantastiska östgötar som naturkraften Johan Skullman, Crazy Pictures, deckardrottningen Emelie Schepp, eldsjälen Elinår och alla de nominerade till Östgötapriset. Numret har också flera uppslag vikta för Sveriges största Brandövning – viktig kunskap om hur alla vi östgötar kan brandsäkra och känna oss trygga hemma.

Byn har jobbat med hela produktionen, från innehållsplanering, research och intervjuer till copy och formgivning. Magasinet distribuerades i mer än 150 000 exemplar till kunder i hela Östergötland och fick ett fantastiskt genomslag. Djupintervjuer med bolagets kunder visar att magasinet med råge nått önskad effekt inom alla områden. Magasinet upplevs som nyttigt, inspirerande, relevant och mycket läsvärt. Samtidigt har magasinet förstärkt kundernas positiva bild av Länsförsäkringar Östgötas varumärke.