Ny visuell identitet

PG_ny

 

Pappa Grappa är en institution i Norrköping. Sedan starten 1996 har krogen lockat gäster långväga ifrån, vuxit och utvecklats. Idag har man tre delar: Restaurangen, som erbjuder nyskapande, innovativ mat med fullt fokus på råvaror och hantverk, Matbaren, som är en hyllning till det enkla, men goda italienska köket (inklusive stenugnsbakad pizza) och Terrassen, som är det senaste tillskottet i familjen. Inför sommaren tog Pappa Grappa kontakt med Byn och bad om hjälp med att hitta en visuell identitet och textframtoning som bättre stämmer överens med företagets ambitioner. Sagt och gjort. I början av juli 2014 rullar den nya designen ut i menyer, skyltning m.m.

Dessutom passar vi på att ta fram en ny serie radiospottar, som i sin form påminner lite om minipodcasts. Långa, lugna och lågmälda bryter de bruset.

Vi på Byn vill naturligtvis uppmana alla – Norrköpingsbor och du som besöker vår härliga stad – att äta på Pappa Grappa när du är här. Matbaren är perfekt när du vill äta något gott men enkelt med familjen eller vännerna. Restaurangen passar dig som verkligen vill njuta och inspireras en hel kväll. Terrassen ligger fantastiskt vackert intill Strömparken med sitt glittrande vatten och det vackra industrilandskapet i fonden.

Med detta vill vi också ha sagt att om vi inte är på kontoret när du känner för att titta förbi, så vet du var du ska börja leta.