Herregud! Är du här igen Adina? Gick inte din praktiktid ut i våras?
– Men Rosanna gick ju hem på lite”självförvållad ledighet” nu i sommar, så jag fick frågan om att jag kunde hoppa in. Det tog inte många sekunder innan jag tackade ja! Jag trivdes superbra under min praktik här på Byn. Hela ”byandan”, med stämningen och kollegorna. Jag tänkte att ett föräldravik här blir en kanonstart för mig nu när jag har pluggat klart.

Plugget ja, har du någon nytta av det nu i den bistra verkligheten?
– Jag gick KSM, Kultur-, Samhälle- och Mediegestaltning. Där jobbade vi extremt mycket i projektformer som är mycket lika Byns arbetssätt, från idé till genomförande. Så ja, jag känner redan att jag fattar grejen.

Ditt smittande skratt har redan spridit glädje här på byrån, men vilken av dina andra egenskaper tror du att vi och våra kunder kommer märka av härnäst?
– Struktur! Jag är en jäkel på att planera och hålla ordning på både folk och tider.

Så skrattet är mest till för att maskera ett stenhårt inre: ”an iron fist in a velvet glove”
– Hahaha! That’s for me to know and for you to find out!