nyheter_nya_feb2017

Ojojoj. Vilken höst det har varit. Under flera månader har vi haft den stora förmånen att få träffa supermånga inspirerande och kompetenta människor. Tre av dem har dock stått ut lite extra:

Tobias Nilsson kommer närmast från en roll som projekt- och produktionsledare på filmproduktionsbolaget Mandarin AB, där han bland annat ansvarat för produktionerna av Volkswagens reklamfilmer. Tobias, som dessutom är landslagsman i den ädla idrotten Rollerderby, börjar som produktionsledare på Byn den 16 januari.

Christian Forsmar har lång erfarenhet från en spännande karriär på en av stans stoltheter: Stadium. De senaste fyra åren har han gjort sig populär som både varmhjärtad och effektiv projektledare på Stadiums mycket duktiga inhousebyrå. Den 27 februari lämnar Christian de välbekanta löparbanorna hos sportjätten för terrängen på Byn.

Erik Wallsten har en av Östergötlands vassaste och mest kreativa pennor. Det har förlänat honom en rejäl skara fans bland Correns läsare, där han förgyller spalterna som kulturskribent och krönikör. Den 1 februari börjar Erik jobba deltid hos oss som copywriter.

Varmt välkomna alla tre!