Vårens praktikant

14 februari, 2019

Inte för att skryta, men vår praktikant är bättre än din! Idag kan vi med glädje presentera vår senaste rekrytering: Johanna Hyberts. Varmt välkommen till Byn.

Första intrycket?
– Wow. Det är så spännande att vara här, nytt och lärorikt. Ni är väldigt öppna och det gillar jag. Mycket skratt och kul snack!

Du pluggar sista terminen KSM (kultur, samhälle, mediegestaltning) på Linköpings Universitet här i Norrköping. En utbildning som flera av Byborna också har pluggat! Vad är det du ska praktisera under din tid här?
– Jag tycker att kommunikation i alla dess former är jätteintressant och det är det jag vill lära mig mer om. Att se likheter och skillnader mellan olika medier och lära mig om hur man bäst når ut helt enkelt. Äntligen får jag se i praktiken hur det går till på en byrå!

Jag har noterat att du ofta bär röda byxor. Vad händer med dig när du glider ner i ett par riktigt sjyssta röda brallor?
– Jag blir så glad av färg! Det piggar upp. Och det kan man ju verkligen behöva nu på vintern. Att ha bekväma kläder som man känner sig fin i, typ röda byxor, gör dessutom att man får lite bättre självförtroende.

Du är en av få born and raised Norrköpingsbor här på kontoret. Vad kan du bidra med som vi andra missar?
– Ja, jag har verkligen Norrköping i mitt hjärta. Men det vet jag ju att ni andra inflyttade också har. Jag har inte bott någon annanstans så jag har ett något ensidigt perspektiv och det kan ju vara bra på sitt sätt.

Var gör du om tio år?
– Jag tror att jag är kvar i Norrköping och jobbar med kommunikation. Kanske som någon form av projektledare!

Vi är väldigt glada och malliga över att få ha Johanna med oss i gänget. Nu kör vi!